Aurinkoinen ja hyvä lomasää kiikarissa? Matkusta tänne

Aurinkoinen ja hyvä lomasää kiikarissa? Matkusta tänne

Meillä Suomessa eletään paraikaa suosituinta kesälomasesonkia. Suurin osa työikäisestä väestöstämme viettää ansaittua kesälomaansa muun muassa eri puolilla tuhansien järvien maatamme sijaitsevilla mökeillään tai suosikkikohteissaan ulkomailla.

Kesälomakuukausien sääolosuhteet ovat tunnetusti melkoista arpapeliä; koskaan ei tiedä, onko lomapäiviksi tiedossa liuta hellepäiviä vai osuuko neljän viikon vuosiloma juuri keskelle sadepäivien sumaa. Jokainen meistä haluaisi luonnollisesti viettää lomansa mahdollisimman otollisissa sääolosuhteissa, ja siksi moni suomalainen haluaa varmistaa lomansa onnistumisen säidenkin puolesta matkustamalla takuuvarmaan aurinkolomakohteeseen lähelle tai kauas.

Tässä blogikirjoituksessa nostamme esiin muutamia varteenotettavia, suomalaisten suosimia matkakohteita, joissa on perinteisesti riittänyt kiitettävästi aurinkoisen lämpimiä kesäpäiviä.

Aurinkoiselle hiekkarannalle Bulgariaan

Pohtiessamme eri lomamatkavaihtoehtoja keskiöön nousevat useimmiten kohteen sääolosuhteiden ohella erilaiset aktiviteetit, joita on tarjolla.

Bulgarian Sunny Beach on monen suomalaislomailijan suosima turistikohde, joka tunnetaan mittavasta, valkohiekkaisesta rannastaan. Laajalti tunnetun lomakaupungin päivälämpötila on kesä-heinäkuussa +26 astetta. Heinäkuun loppua kohden lämpötila nousee lähelle +30 astetta.

Aurinkoisia tunteja riittää päivittäin kahdeksan, ja meriveden lämpötila on +20 asteen tietämillä.

Edullisen hintatasonsa sekä monipuolisten aktiviteettiensa puolesta Sunny Beach sopii hyvin niin lapsiperheille kuin nuorekkaammallekin väelle, joka haluaa lomallaan panostaa myös vilkkaaseen yöelämään. Mustanmeren rantakaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Aquapark-vesipuisto sekä naapurissa sijaitseva Nessebarin kaupunki.

Aurinkorannikolle Espanjaan

Espanjan Aurinkorannikko Costa del Sol on suomalaisten ehdottomia suosikkilomakohteita. Alueella on tarjolla aurinkoa yllin kyllin: vuosittain yli 320 aurinkoista päivää takaa otolliset puitteet rantalomaa suosivalle matkailijalle. Costa del Solin suosion salaisuus on takuuvarman aurinkoisen sään ohella hyvät lentoyhteydet Suomesta. Aurinkorannikko on yhdistelmä loputonta rantaviivaa, sopiva määrä luksusta sekä kattava valikoima harrastusmahdollisuuksia.

Päiväretki Malagaan tai Gibraltarille

Aurinkotuolissa rentoutumisen vastapainoksi voi toteuttaa vaikkapa kulttuurielämysten täyteisen päiväretken läheiseen Malagan kaupunkiin. Malagassa riittää maailmanluokan museoita sekä muita mielenkiintoisia nähtävyyksiä moneen makuun. Helposti toteutettavan reissun voi tehdä myös Englannille kuuluvalle Gibraltarille.

Aurinkorannikko tarjoaa houkuttelevia aktiviteetteja teemapuistoista eläintarhoihin ja vesipuistoihin. Turkoosina kimmeltävän meren äärellä vauhdikkaat vesiurheilulajit ovat suosiossa alueen asukkaiden ja turistien keskuudessa. Myös innokkaille kolopalloharrastajille löytyy runsas valikoima laadukkaita golfkenttiä, joista osa kuuluu koko vanhan mantereen parhaimmistoon. Costa del Solin alueella on kesäkuukausina tarjolla viljalti kiertäviä tivoleita sekä espanjalaisen karnevaalitunnelman markkinameininkiä.

Antalya on yhä suomalaisten suosima äkkilähtökohde

Turkin suosituimpiin lomakaupunkeihin lukeutuva Antalya on houkutellut suomalaisia kesälomamatkailijoita jo vuosikymmenien ajan. Antalya on edelleen suomalaisten tyypillisimpiä äkkilähtökohteita. Viime hetken lomareissun voi toteuttaa hyvinkin edulliseen hintaan.

Vuoriston ja turkoosin Välimeren välissä sijaitseva Antalya tunnetaan erityisesti aurinkovarmuudestaan, luonnonkauniista hiekkarannoistaan, historiallisista nähtävyyksistään sekä kattavasta ostostarjonnastaan. Aurinkoinen merenrantakaupunki sopii hintatasonsa ja harrastusmahdollisuuksiensa puolesta niin lapsiperheille kuin erikokoisille kaveriporukoillekin.

Auringonpaistetta & harrasteita joka lähtöön

Kuuminta Turkin Antalyassa on heinä-elokuussa, jolloin päivälämpötilat nousevat jopa +30 asteen yläpuolelle. Aurinkoisia tunteja on päivittäin 13 ja uimaveden lämpötila on +25 astetta.

Merenrantakaupungin suosituin ranta on kilometrien mittainen Lara Plajin hiekkaranta, jonka lähistöllä sijaitsee elämyksiä tarjoava vesipuisto. Monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin lukeutuvat sukelluksen ohella erilaiset vesiurheilulajit sekä polkuveneily ja riippuliito.

Kulutusluottoa aurinkoisen reissun toteuttamiseksi

Kuluttajien akuuttiin rahantarpeeseen räätälöidyllä kulutusluotolla on mahdollista toteuttaa vaikkapa unelmien kesälomamatka silloinkin, kun lomarahat ovat käytettävissä vasta kesäloman jälkeen.

Täysin kotimaisen Reissuluotto-lainapalvelun kulutusluottoa hakiessaan asiakas voi itse päättää, kuinka paljon hän sillä hetkellä haluaa lainapääomaa ottaa ja kuinka pitkällä laina-ajalla maksaa lainansa takaisin. Reissuluoton suomalaisasiakkailleen tarjoama vakuudeton kulutusluotto on suuruudeltaan 2000 eurosta jopa 5000 euroon asti. Myönnetyn luoton laina-aika on 12 - 36 kuukautta.

Kätevästi verkon kautta milloin tahansa

Reissuluoton hakeminen on tehty lainapääomaa tarvitsevalle mahdollisimman helpoksi. Koko lainanhakuprosessin voi hoitaa kätevästi verkkopalvelun välityksellä milloin tahansa. Reissuluottoa voi hakea kuka tahansa vähintään 25-vuotias luottokelpoinen Suomen kansalainen, jolla on oma henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen sovittu lainapääoma siirtyy luotonsaajan hyödynnettäväksi mitä pikimmin, ja kesäloman vietto aurinkoisessa lomakohteessa voi alkaa ilman rahahuolia.

Artikkelin on tuottanut Haenyt.fi lainanvälitys- ja vertailupalvelu.

Joustoa tähän päivään ja huomiseen tarjoaa Reissuluotto – helppo ja nopea laina käytössäsi kun tarvitset rahoitusta elämän muuttuviin tilanteisiin.

Matkustaminen avartaa ja lisää hyvinvointia

Yli miljoonalle suomalaiselle matkustamisesta on tullut niin mieluisa harrastus ja elämäntapa, että he pitävät matkalle pääsemistä oman taloutensa tärkeimpänä tavoitteena.